Nieuwe song van Captain-Elli ‘Money Mjee Kai Yu’ in vier talen

Zanger Captain-Elli heeft een nieuwe song gelanceerd. “Money Mjee Kai Ju” is een eigen geschreven song van de artiest. Het nummer is gezongen in de vier talen Sranang Tongo, Aukaans, Saramaccaans en Nederlands en gaat over geld.

Met dit lied tracht de artiest iedereen te motiveren om eerlijk aan zijn of haar geld te komen en door te blijven strugglen, omdat opgeven geen optie is. Daarnaast moet men anderen ook niet neerhalen. Het is een song vanuit Krevé Studio. Money Mjee Kai Yu’ is te beluisteren via YouTube en streamingdiensten.

Captain-Elli is geboren als Elvin M Pikientio. Hij  werkt momenteel aan heel wat projecten, muziekliefhebbers mogen gereed staan voor de videoclip van de song ‘Money Mjee Kai Yu’ en meer releases. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!