Minister Walden stelt samenleving gerust inzake diesel en gasoline bij pompstations

Roy Boedhoe van Roy Boedhoe Enterprise (RBE) garandeert dat landelijk al zijn servicestations normaal open blijven. Dit heeft de RB -directeur in een persoonlijk overleg met minister Saskia Walden van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie afgesproken, zo meldt het ministerie dinsdagmiddag 7 december.

Verder benadrukt hij, dat al zijn pompstations volledig zijn bevoorraad en er genoeg diesel en gasoline beschikbaar is voor de samenleving. Er is dus geen reden voor paniek of om brandstof te hamsteren.

Minister Walden wil de samenleving geruststellen, dat bij normaal verbruik van gasoline, iedere consument in zijn of haar behoefte voor gasoline kan worden voorzien.

Momenteel is er overleg met de oliemaatschappijen over de voorfinanciering van brandstof subsidies. De kwestie inzake de voorfinanciering is niet tussen de staat en servicestation exploitanten, maar tussen de staat en de oliemaatschappijen.

Met desbetreffende oliemaatschappijen wordt een oplossing uitgewerkt.

Hier de link naar alle RBE-servicestations: http://royboedhoe.com/service-stations/.

error: Kopiëren mag niet!