Bushalte Domburg wordt gebruikt voor andere doeleinden

Een burger heeft de redactie van Dagblad Suriname erop geattendeerd, dat de bushalte op de hoek van de 9e straat Domburg en Sir Winston Churchillweg, naast supermarkt Lotus, voor andere doeleinden wordt gebruikt. Volgens de burger wordt de bushalte gebruikt door drugs- en alcoholgebruikers.

“In de vroege ochtend wordt drugs verkocht aan schoolgaande kinderen. Het is een sexwerkplek voor jonge meisjes, het gehijg en geluiden dringen door tot mijn slaapkamer. Jonge katten en honden worden ook daar gedumpt en worden door voorbijrijdende auto’s doodgereden. Achter de bushalte riekt het heel erg naar urine, het komt ook door naar mijn slaapkamer.” 

De burger geeft aan, dat hij een beroep wil doen op het ministerie van Openbare Werken en de districtscommissaris om dit probleem aan te pakken. De burger ziet graag dat de bushalte kleiner gemaakt wordt of tot een open bushalte gemaakt wordt of zelfs helemaal afgebroken wordt. 

“Als de mensen op de bus wachten staan ze bij de supermarkten, de bushalte wordt daarvoor niet gebruikt”, aldus de burger. Ook geeft de burger te kennen dat de politie reeds op de hoogte is gesteld van de situatie. 

SK

error: Kopiëren mag niet!