NBA: Golden State Warriors en Phoenix Suns blijven winnen in Western Conference

In de Western Conference van de Noord-Amerikaanse professionele basketcompetitie NBA geven co-leiders Golden State Warriors en Phoenix Suns elkaar geen duimbreed toe.

In het eigen Chase Center in San Francisco haalden de Warriors het met duidelijke 126-95-cijfers van Orlando Magic, onder meer dankzij 31 punten en 8 assists van Stephen Curry. Voor Orlando was het al de twintigste nederlaag van het seizoen.

Phoenix Suns had in het Footprint Center heel wat meer moeite met San Antonio Spurs en haalde het uiteindelijk nipt met 108-104. Beide leiders tellen nu twintig zeges tegenover slechts vier nederlagen.

In de Eastern Conference blijft Chicago Bulls de druk op leider Brooklyn Nets, dat niet in actie kwam, opvoeren. Onder meer dankzij 32 punten van Zach LaVine haalden de Bulls het met 109-97 van Denver Nuggets. Dankzij hun zeventiende zege van het seizoen, de vijfde in zes wedstrijden, blijven ze stevig in het spoor van de Nets, die één overwinning, maar ook één nederlaag minder tellen en zo de leidersplaats behouden.

error: Kopiëren mag niet!