Speciaal muziekproject in verband met Kinderdag

Alle kinderen zijn zondag 5 december flink verwend, Kinderdag is met veel liefde, extra aandacht en cadeautjes gevierd. Heel speciaal voor alle kinderen is gewerkt aan een muziekproject. Akash Patti zegt in gesprek met Dagblad Suriname:

“Dit project is tot stand gekomen door samenwerking van N-joy music en Vixz projects (Nederland). De vocals hierbij zijn gedaan door Sunil Nakched. De zanger is lid van Wolf Pack Music Band onder leiding van Vixz Projects. De muziekgroep met de bekende zangeres Sadhna Lila. Het is een coversong geworden waarop het hele gezin kan meeswingen. Men denkt vaak aan love songs, dansnummers maar het werd tijd dat we de toekomst van morgen ook gedenken door middel van een muziekproject.”

“Een speciaal nummer voor alle kinderen, vandaar dat de release heeft plaatsgevonden 5 december, Kinderdag. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!