President Santokhi ontmoette in Dubai ook… Clarence Seedorf

In Dubai had president Chandrikapersad Santokhi een ontmoeting met Clarence Seedorf. Hij werd vergezeld door zijn vrouw Sophia Makramati en zijn vrienden, zakenpartners en adviseurs. Daarnaast waren ook aanwezig Prashant Agarwal, Saeed Alnowais en professor Abdallah Raweh, zo bericht de Communicatie Dienst Suriname (CDS), zonder verder in te gaan op wie die personen Agarwal, Alnowais en Raweh zijn.

Clarence Seedorf en zijn entourage kregen een duidelijk perspectief gedurende de ontmoeting met betrekking tot de missie om een aantrekkelijk investeringsklimaat in Suriname te creëren om sectoren als gezondheid, natuurlijke hulpbronnen, landbouwsector, infrastructuur, groene energie en toerisme te ontwikkelen.

De uitwisseling van informatie met betrekking tot Suriname gaf onze gasten een goed inzicht in de uitdagingen en kansen in het land, aldus de CDS.

“Uit deze meeting is te vernemen dat ons land opnieuw is verbonden met ook diaspora en dat er een basis is gelegd om verder te gaan met meer diepgaande gesprekken over hoe we kunnen samenwerken voor een betere  toekomst van Suriname.”

Wat feitelijk de uitkomst van de ontmoeting met Seedorf is, is onduidelijk. Trad de oud-voetballer en trainer op als een soort intermediair tussen de regering en mogelijke investeerders? Het bericht van de CDS laat weer vele vragen onbeantwoord en ‘investeren’ lijkt het turbo-woord te zijn verworden van de regering.

CDS/PK

error: Kopiëren mag niet!