Kinderdagviering met leerlingen van O.S Devisbuiten door Jaysoer Carwash

De heer Jayant van Jaysoer Carwash mag weer spreken van een geslaagde activiteit. In verband met Kinderdag op 5 december is de leerlingen van O.S Devisbuiten een leuke dag bezorgd. Het werd een dag met  lekker eten, drinken en muziek.

De heer Jayant was benaderd door een leerkracht van de school en ging direct in gesprek met donateurs voor een Kinderdagviering op de school. De hoofdsponsor werd de heer Sewradj in Nederland. De schoolleidster, mevrouw Lalji, sprak vol lof over de viering en was heel dankbaar dat was gekozen voor O.S Devisbuiten. 

De kinderen kregen ook allemaal een cadeau mee. De heer Jayant, in samenwerking met alle donateurs, heeft heel spontaan ervoor gezorgd dat het een geslaagde viering is geworden. 

( Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!