Cover song ‘Aaj Din Chadheya’ met Sachin Bhikharie

Project door The Boss Promotions en KRS Royal 

De zanger Sachin Bhikharie mag spreken van nog een coversong op zijn naam. De artiest is al een poos in gesprek met een organisatie betreffende enkele projecten. Het moest een song worden van de legendarische Indiase zanger, Rahat Fateh Ali Khan. Zodoende is voorkeur uitgegaan naar het nummer ‘Aaj Din Chadheya’.

Uiteindelijk is het nummer opgenomen in de studio bij Devin Beats. Vervolgens is in afstemming met The Boss Promotions en KRS Royal het besluit genomen om een videoclip van te maken. De video opnames zijn gedaan door Jeff’ciano. De shoot is mogelijk gemaakt met behulp van sponsoren.

Het concept van de bijbehorende clip is bedacht door Sachin Bhikharie en de opnames zijn gedaan op een bekende locatie, namelijk in de studio van Apintie. ‘Aaj Din Chadheya’ is inmiddels al gelanceerd via YouTube en het team wenst alle muziekliefhebbers veel kijk- en luisterplezier toe.

Sachin Bhikharie is al zeker 16 jaar actief in de muziekscene en is momenteel lid van muziekformatie Xtenzz.  

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!