Bromfietser (39) overleden na aanrijding met andere bromfietser in Paradise, Nickerie

De 39-jarige bromfietser Anand Changoe is zondag na een aanrijding met een andere bromfietser op de Ramdath Tewarieweg te Paradise in het district Nickerie ter plaatse overleden, zo meldt het Korps Politie Suriname maandagavond 6 december.

De politie van het bureau Paradise kreeg omstreeks 19.10 uur de melding van een aanrijding tussen twee bromfietsen. Bij aankomst van de agenten vertoonde Changoe geen teken van leven meer. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van de man vast.
De andere bromfietser, Hemchand B. (31), liep een fractuur en andere letsels op en werd in een ambulance afgevoerd naar het Mungra Medisch Centrum (MMC) te Nieuw Nickerie.

Onderzoek wees uit dat beide bromfietsers in tegengestelde richtingen reden. Op een bepaald moment kwam Changoe door tot nog toe onbekende reden op de rijhelft van zijn tegenligger met als gevolg een frontale botsing.

Het lichaam van Changoe is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslag genomen. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de afdeling Verkeer van regio West.

error: Kopiëren mag niet!