Sportvereniging De Arend heeft met Desiré Hooghart nieuwe voorzitter

De Arend bekrachtigt aanvulling bestuur

Sportvereniging De Arend hield afgelopen vrijdag een algemene ledenvergadering. Binnen de vergadering is het bestuur aangevuld en de leiding overgedragen aan Desiré Hooghart, zo laat de vereniging zondag via een persbericht weten.

De oud-voorzitter van De Arend, Rene Lieveld, heeft in 2019 vanwege medische aandoeningen moeten afhaken. De leiding werd overgedragen aan de ondervoorzitter, alsook één der medeoprichters, de heer Woerdings. Woerdings, die onlangs zijn 90e verjaardag vierden, had in september 2020 al aangegeven de scepter te willen overdragen. Binnen de organisatie werd de voordracht van Desiré Hooghart als voorzitter, unaniem ondersteund.

De vergadering had een rustig verloop en werd voorgezeten door de waarnemend voorzitter. Een driekoppige verkiezingscommissie bemand door Stephany Schmeltz, Paules Hill en Sharida de Randamie werd geïnstalleerd. Middels handopsteken werd de benoeming van de heer Desiré Hooghart met algemene stemmen aangenomen en bekrachtigd. 

In zijn eerste boodschap naar de leden toe gaf hij aan, dat de organisatie zich reeds decennialang inzet voor de jeugd en hij benadrukte de wederzijdse verhouding, die er bestaat tussen de leden en de organisatie. Zonder de organisatie bestaan de leden niet en zonder de leden heeft de organisatie ook geen recht van bestaan. Ook gaf hij zijn gehoor aan het belang van saamhorigheid ontwikkelen binnen de organisatie, het afronden van studie in samenhang met de sport en de inzet voor de eigen organisatie. 

Tot slot uitte de kersverse voorzitter zijn dankbaarheid naar de bestuursleden, die jarenlang onbaatzuchtig hun krachten en energie hebben gegeven aan de organisatie. Tegen het einde van de vergadering kreeg de scheidende voorzitter een met logo bedrukte baddoek en pet mee van de Sportvereniging De Arend, die in 2020 haar 70-jarig bestaan mocht vieren.

error: Kopiëren mag niet!