Legerofficier (56) opgepakt te Pikin Saron met zo’n 500 kilo cocaïne in auto

Politie moest auto komende vanuit Goliath-gebied, na negeren stopteken, klemrijden

Leden van het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) hebben zaterdagavond 4 december de 56-jarige S.J. aangehouden nabij de controlepost te Pikin Saron in het district Para. 

De man, die vanuit het Goliath gebied kwam aangereden, bracht zijn voertuig niet tot stilstand, nadat de politie hem had gesommeerd te stoppen. Bij die gelegenheid voerde de bestuurder zijn snelheid op, waarna een achtervolging werd ingezet. Het lukte leden van het RBTM het voertuig klem te rijden. 

Er werd een onderzoek in het voertuig ingesteld, en aangetroffen werden 15 jute zakken met vermoedelijk cocaïne, met een voorlopig bruto gewicht van 516 kilogram, een geldbedrag in Amerikaanse dollars, euro’s en SRD’s. Alles werd door de politie in beslag genomen. 

De verdachte, die een officier van het leger blijkt te zijn, is overgedragen aan de Militaire Politie.

error: Kopiëren mag niet!