33 personen Covid-positief getest zaterdag uit 238 testen en niemand aan virus overleden

Aan het Covid-19 virus is zaterdag 4 december niemand overleden. Het totaal aantal aan het virus overleden personen, sinds de uitbraak ervan in maart 2020, bedraagt 1.170. In totaal werden die dag 33 personen positief op het virus getest uit in 238 uitgevoerde testen. Dat meldt de Covid-19 dashboard op de website van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg, BOG, zaterdagavond.

33 Personen werden positief getest (woensdag 34, donderdag 47 en vrijdag 31) en volgens het dashboard is 1 patiënt zaterdag genezen verklaard. 

Op Intensive Care Units van de ziekenhuizen liggen zaterdag 6 patiënten (zaterdag nog 9) en in totaal liggen 7 personen met het virus in een ziekenhuis, dat waren er vrijdag nog 14. De afgelopen dagen is er constante dalende lijn waar te nemen in het aantal ziekenhuis- en ICU-opnames.

De BOG Covid-19 dashboard toont 4 december geen personen in isolatie.

Het totaal aantal met Covid-19 besmette personen, sinds de uitbraak medio maart 2020, bedraagt nu 50.993.

PK

error: Kopiëren mag niet!