‘Ek Ajnabee’ gezongen door Prabhat panchoe en Nathan JD

De zangers Prabhat Panchoe en Nathan JD zijn een samenwerking aangegaan voor de coversong ‘Ek Ajnabee’. Prabhat Panchoe zegt in gesprek met Dagblad Suriname: “Na de coversong ‘I am in love’ wilde ik iets nieuws proberen. Een oud nummer in een nieuw jasje wat past in deze tijd. Zodoende heb ik gekozen voor Ajnabee. Het is origineel de song ‘Ek Ajnabi Hasina se Yun Mulakat Ho Gayi’ van de Indiase legends Kishore Kumar en R.D. Burman. De song klinkt bekend in de oren van alle muziekliefhebbers.”

Panchoe is een grote fan van Kishore Kumar. Vervolgens kwam het idee om een samenwerking aan te gaan en Nathan JD werd benaderd. De artiesten hebben samen optredens gehad en Nathan Jd reageerde meteen heel enthousiast voor het samenwerken aan de coversong. De zangers hebben beide deel uitgemaakt van muziekformatie The Eagles, zodoende een goede band tussen de artiesten.

Nathan JD is vandaag de dag lid van muziekformatie Freestyle. Prabhat Panchoe is officieel aangeschoven bij muziekformatie The juniors. Terugkomend op het project, ‘Ek Ajnabee’ is uitgebracht met een videoclip en is te bekijken via het YouTube channel Freestyle Music.

Een bijzondere dank namens het team gaat uit naar alle sponsoren die het project hebben mogelijk gemaakt, Sallo voor een geweldige videoclip en wijlen vriend Arvinesh Sahai (Arvid Productions) voor de power voor het project Ajnabee. Muziekliefhebbers mogen nog heel veel projecten verwachten met vocals van Panchoe. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!