Balletschool Marlène wint vijf prijzen op het online CBDD Dansfestival van Fortaleza

De leerlingen van Balletschool Marlène hebben wederom hun talenten bewezen op het virtueel internationaal platform. Danser, dansdocent en choreograaf, artistiek en al geheel directrice van Balletschool Marlène, Marlène Lie A Ling, zegt tegen Dagblad Suriname, dat haar balletschool heeft deelgenomen aan de competitie met tien danseressen in de leeftijdscategorie van 6 tot en met 19 jaar.

Voor het online CBDD internationaal Dansfestival van Fortaleza, Brazilië, waren in totaal zeker 367 inzendingen uit Europa, Latijns-Amerika en vele steden van Brazilië. Balletschool Marlène heeft 10 opnames verzonden vanuit Suriname en heeft de volgende prijzen in de wacht gesleept:

4 x contemporanea BABY hierbij ging de 1e plaats naar Madelynn Kromopawiro. PRÉ ballet, Inessa Lie Lauw Sam won de 2e prijs Contemporanea en 3e prijs voor Clasico Livre. Voor PRÉ ballet heeft Xia Gajapersad de derde plaats weten te bemachtigen. 

Advanced, voor deze stijl is de tweede plaats naar Ariëlla Eriks. 

Marlène Lie A Ling spreekt vol lof en trots en feliciteert alle deelnemers. “We did It again!”, benadrukt Marlène Lie A Ling. Balletschool Marlène heeft ook examens achter de rug van Baby ballet, pré ballet en Intermediate ballet. Vanwege Covid hebben zij de fysieke lessen later moeten afsluiten. 

Foto: Inessa Lie Lauw Sam wint de 2e prijs Contemporanea en 3e prijs Clasico Livre.

(Khoesiaal P.) 

error: Kopiëren mag niet!