‘A Swit Ten F’a Yari’ is nieuw Surinaams Kerstnummer

Samenwerking van The YellowTribe en Bryan B

In verband met de aankomende kerstdagen is het nummer ‘A Swit Ten F’a Yari’ uitgebracht met een bijbehorende videoclip. ‘A Swit Ten F’a Yari’ is geschreven door de componist Donovan Mahadew. Het is een idee van de Bryan B geweest om een project te doen en Donovan heeft de groep The YellowTribe erbij gehaald.

Bryan B heeft eerder ook een kerstalbum, kerstnummer, geschreven door Harold Gessel gelanceerd. Over de samenwerking geeft Bryan B het volgende aan in gesprek met Dagblad Suriname: “The YellowTribe is een jonge en frisse muziekgroep. Zeker twee dagen heb ik de leden mogen meemaken en het ging vrij goed. Na een duet met Ingrid Simons, ook geschreven door Donovan Mahadew, kwam het idee voor een kerstsong. Er komen zeker meer projecten aan met Mahadew. Mijn deel voor het kerstnummer is opgenomen in Nederland en afgewerkt in Suriname. Het gebeurde in de periode van mijn Gowtupoku man award als Wall of Famour. Jim Westfa is de producer geweest en heeft ook gezorgd voor mix en mastering.”.

Het team hoopt dat de Surinaamse gemeenschap zal genieten van deze mooie productie. A Swit Ten F’a Yari’ is te beluisteren en bekijken via streamingdiensten en YouTube. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!