Videoclip “Meri Pyaar Ki Umar Mashup” vrijgegeven

Project met zanger Prabhaas Kali door Sikander Bechoe Events

De Surinaamse zanger Prabhaas Kali heeft gewerkt aan zijn vierde project in samenwerking met Sikander Bechoe Events. Het is dit keer een mashup geworden van love songs met als titel “Meri Pyaar Ki Umar Mashup”.

De release van de bijbehorende videoclip heeft plaatsgevonden op vrijdag 26 november. Het gaat om de cover van drie bekende golden oldies voor alle muziekliefhebbers. Het muzikale gedeelte is gedaan door Devin Beats en bijbehorende videoclip door RS Pictures; Raveen Samoedj. Prabhaas onthult dat zijn kinderen hun acteertalenten hebben getoond in de clip.

Na het succes van de videoclip “Teri Umeed” is de 5-jarige Pranali Kali wederom te bewonderen in deze clip. Dit keer staat de 5-jarige tegenover haar broertje, 4-jarige Yuvraj Kali. Hiermee heeft Prabhaas Kali nog een videoclip op zijn naam staan. De artiest is momenteel lid van muziekgroep, The Indian Melodies. 

 (Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!