19 personen Covid-positief getest zondag uit 114 testen en weer twee personen aan virus overleden

Het Covid-virus heeft zondag 28 november weer twee persoon het leven gekost, zo meldt het officiële Covid-19 dashboard op de website van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg, www.bogsuriname.com, zondagavond rond tien uur. Het aantal overleden personen aan Covid-19 bedraagt nu, sinds de aanvang van de Covid-pandemie medio maart 2020, 1.166.

19 Personen werden positief getest (woensdag 48, donderdag 37, vrijdag 54 en zaterdag 31) en volgens het dashboard zijn twee patiënten zondag genezen verklaard. 114 Testen zijn uitgevoerd.

Op Intensive Care Units van de ziekenhuizen liggen zondag 10 patiënten en in totaal liggen 24 personen met het virus in een ziekenhuis, 2 minder dan zaterdag. De afgelopen dagen is er constante dalende lijn waar te nemen in het aantal ziekenhuis- en ICU-opnames.

De Covid-19 dashboard toont 28 november 5 personen in isolatie.

Het totaal aantal met Covid-19 besmette personen, sinds de uitbraak medio maart 2020, bedraagt nu 50.760.

PK

error: Kopiëren mag niet!