Weekend sale voor Surinaamse Orchideeën- en Sierteelt Vereniging

Zaterdag en zondag van 8.30 tot 14.00 uur houdt de Nloementuin een weekend sale. Het gaat om een jaarlijks terugkerende activiteit. Normaliter wordt dit drie dagen gehouden, maar vanwege Covid-19 is gekozen voor twee dagen.

“Want als wij het een dag houden dan wordt het te druk”, laat voorzitter John Sahibdin weten. Ook verschillen de activiteiten, zo zal er geen show te zien zijn. Sahibdin hoopt op betere tijden zodat er minder zaken zijn waar men rekening mee moet houden. De behoefte aan bloemen en planten is gebleven. “De mensen zien het ook als een uitje en stellen het op prijs dat wij open zijn”, zegt Sahibdin.

De Covid-regels worden in acht genomen, merkt de voorzitter op. Vooral de Philodendron planten zijn momenteel in trek bij het publiek. De planten zijn ook internationaal erg gewild. “De Philodendron is hetzelfde als een Monstera”, licht Sahibdin tot slot toe.
RB

error: Kopiëren mag niet!