Drugshandelaar en -koper opgepakt voor Chinese winkel te Hanna’s Lust

Bij een actie voor een Chinese winkel op het Hanna’s Lust project zijn de 54-jarige J.D. en de 28-jarige A.F. zaterdag 20 november door leden van de Narcotica Brigade aangehouden, zo meldt het Korps Politie Suriname vrijdagavond 26 november.

Volgens verkregen informatie werd op de locatie drugs verhandeld. Bij de actie stond de 54-jarige verdachte op het punt een wikkel cocaïne van 0,5 gram ter waarde van SRD 15 te kopen. Bij die gelegenheid werd hij samen met zijn kompaan A.F. in de kraag gevat.

Op F. werd in totaal 52,1 gram marihuana aangetroffen, een digitale weegschal en ongeveer SRD 200 die van de drugsopbrengst afkomstig is. De drugs, de digitale weegschaal en het geldbedrag werden door de politie in beslag genomen.
Beide mannen werden overgebracht naar het politiebureau. J.D. werd na overleg met het Openbaar Ministerie na verhoor heengezonden, terwijl de 28-jarige drugsverkoper A.F. hangende het onderzoek in verzekering is gesteld.

error: Kopiëren mag niet!