31 personen Covid-positief getest zaterdag uit 237 testen en twee personen aan virus overleden

Het Covid-virus heeft zaterdag 27 november twee persoon het leven gekost, zo meldt het officiële Covid-19 dashboard op de website van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg, www.bogsuriname.com, zaterdagavond rond tien uur. Het aantal overleden personen aan Covid-19 bedraagt nu, sinds de aanvang van de Covid-pandemie medio maart 2020, 1.164

31 Personen werden positief getest (dinsdag 50, woensdag 48, donderdag 27 en vrijdag 54) en volgens het dashboard is slechts een  patiënt zaterdag genezen verklaard. 237 Testen zijn uitgevoerd.

Op Intensive Care Units van de ziekenhuizen liggen zaterdag 10 patiënten en in totaal liggen 26 personen met het virus in een ziekenhuis, 5 minder dan vrijdag. De afgelopen dagen is er constante dalende lijn waar te nemen in het aantal ziekenhuis- en ICU-opnames.

De Covid-19 dashboard toont 27 november 5 personen in isolatie.

Het totaal aantal met Covid-19 besmette personen, sinds de uitbraak medio maart 2020, bedraagt nu 50.741.

Het Outbreak Management Team en het ministerie van Volksgezondheid houden zondagmiddag 28 november vanaf vijf uur een persconferentie, die normaal gesproken op donderdagen plaatsvindt. Minister Amar Ramadhin, kennelijk hersteld van een Covid-besmetting, zal een van de personen achter de tafel zijn.

PK

error: Kopiëren mag niet!