Politie Latour zoekt eigenaar van drie kalveren

De politie van het bureau Latour heeft na een melding van het Command Center een locatie aan de Kokostraat te Ramgoelamweg aangedaan. Volgens die melding waren drie kalveren op dat adres gesignaleerd. Het vermoeden bestond, dat deze kalveren van diefstal afkomstig zijn, zo meldt het Korps Politie Suriname vrijdag 26 november.

De jonge runderen werden door agenten geschut en overgebracht naar het politiebureau. Tot op heden heeft niemand zich nog gemeld bij de politie. De benadeelde of de eigenaar kan zich dagelijks vanaf 08.00 uur in verbinding stellen met de politie van politiebureau Latour.

Indien er binnen twee weken na publicatie van dit bericht geen gevolg wordt gegeven aan deze oproep, dan zal de politie in tegenwoordigheid van een notaris tot veiling van de drie kalveren overgaan.

error: Kopiëren mag niet!