54 personen Covid-positief getest vrijdag uit 470 testen en vier personen aan virus overleden

Het Covid-virus heeft vrijdag 26 november vier persoon het leven gekost, zo meldt het officiële Covid-19 dashboard op de website van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg, www.bogsuriname.com, vrijdagavond rond tien uur. Het aantal overleden personen aan Covid-19 bedraagt nu, sinds de aanvang van de Covid-pandemie medio maart 2020, 1.162.

54 Personen werden positief getest (zondag 26, maandag 67, dinsdag 50, woensdag 48 en donderdag 37) en volgens het dashboard zijn drie patiënten vrijdag genezen verklaard. 470 Testen zijn uitgevoerd.

Op Intensive Care Units van de ziekenhuizen liggen vrijdag 10 patiënten en in totaal liggen 31 personen met het virus in een ziekenhuis. De afgelopen dagen is er constante dalende lijn waar te nemen in het aantal ziekenhuis- en ICU-opnames.

De Covid-19 dashboard toont 26 november 5 personen in isolatie.

Het totaal aantal met Covid-19 besmette personen, sinds de uitbraak medio maart 2020, bedraagt nu 50.710.

PK

error: Kopiëren mag niet!