Speciaal Srefidensi muziekproject voor Suriname uit India 

Muziek composer/producent Robby Badal en zangeres Madhushree gedenken Suriname

De Indiase muziek composer/producent Robby Badal en zangeres Madhushree hebben in het kader van 46 jaar Onafhankelijkheidsdag een Srefidensi project gedaan. De video-opnames van Independence Day Of Suriname/ Srefidensi zijn 25 november gelanceerd.

De videoclip start met het overbrengen van felicitaties in verband met Srefidensi. Na de zangeres Madhushree Bhattacharya richt ook de legendarische zanger Kumar Sanu een woord aan ons land. Kumar Sanu kaart ook vol love aan, dat hij tal van shows in Suriname heeft gehad.

Muziek composer/producent Robby Badal en zangeres Madhushree hebben vervolgens het volkslied van Suriname gezongen. Het populaire echtpaar uit de Indiase muziekwereld heeft er een heel programma van gemaakt. Hierbij zijn het volkslied, filmsongs en eigen geschreven songs aan bod gekomen. I

In 2020 waren ze op vakantie in het land en werd het team ontvangen door president Chandrikapersad Santokhi. Het Speciaal Srefidensi music project is te bekijken via YouTube channel van Madhushree Bhattacharya.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!