Volgende film van Dharma Productions is getiteld ‘Mr And Mrs Mahi’

Een van de gewaardeerde productiehuizen van India, Dharma Productions, kreeg een boost met het super-succes van Kuch Kuch Hota Hai (1998). Het diende ook als het regiedebuut van Karan Johar.  In het afgelopen decennium heeft Dharma zich in allerlei genres gewaagd en dankzij het succespercentage is het een productiebedrijf als geen ander geworden.

Eerder op de dag tweette de Twitter-handle van Dharma Productions dat ze een grootse aankondiging zouden doen van hun volgend project. De naam van de film, de sterrencast of regisseur zijn niet bekendgemaakt en worden naar verwachting in avond om 20.00 uur bekendgemaakt. Bollywood Hungama heeft echter de details ontdekt.

Een bron vertelde aan Bollywood Hungama: “De naam van de film is Mr And Mrs Mahi, met sterren als Rajkummar Rao en Janhvi Kapoor in hoofdrollen. Sharan Sharma, die Janhvi regisseerde in de geliefde biopic, Gunjan Saxena – The Kargil Girl (2020), zal deze film regisseren.”

Volgens rapporten zullen zowel Rajkummar Rao als Janhvi Kapoor als cricketspelers optreden in deze vermakelijke saga. “Dat verklaart ook de cricketbat-emoji in de Dharma-tweet die eerder op de dag werd gemaakt”, merkte de bron op. Bovendien is ook gemeld dat de acteurs in de sport zouden trainen als ze eenmaal vrij waren van hun andere verplichtingen. De film komt uit op 7 oktober 2022.

error: Kopiëren mag niet!