Sushmita Sen onthult dat ze onlangs een operatie heeft ondergaan enzegt dat ze ‘wonderbaarlijk geneest’

Sushmita Sen werd vrijdag 46 jaar. De actrice, die binnenkort haar rol vervullen in het tweede seizoen van Disney+ Hotstar’s Aarya, onthulde dat ze onlangs een operatie heeft ondergaan.

De fitnessvideo’s van Sushmita Sen hebben haar altijd veel fans geïnspireerd, maar het kost de actrice veel moeite om gezond te blijven. Sushmita, die vrijdag 46 werd, bedankte haar fans en weldoeners voor hun steun. Ze onthulde ook in een Instagram-post dat ze onlangs een operatie heeft ondergaan en goed herstelt.

Sushmita ging naar Instagram en deelde een foto van zichzelf, in silhouet, tegen een bewolkte achtergrond. In het bijschrift schreef ze een dankbriefje terwijl ze ook een update gaf over haar gezondheidsstatus. “Ik heb Aarya 2 voltooid en ben toen gereisd om mijn gezondheid aan te pakken … had een succesvolle operatie op 16 november en ik genees elke dag wonderbaarlijk … op deze prachtige plek !!! Ik voel de goedheid van al je energieën en de kracht van je liefde!!! Laat het komen!!!”

Sushmita Sen’s schoonzus Charu Asopa reageerde op haar Instagram-bericht. “Gelukkige verjaardag didi… ik hou heel veel van je”, schreef ze. Charu is getrouwd met Sushmita’s jongere broer Rajeev Sen. Het echtpaar verwelkomde eerder deze maand een dochtertje. Sushmita maakte het nieuws zelf bekend op sociale media.

error: Kopiëren mag niet!