‘Koyal Bina Bagiya Mashup’ gelanceerd

Chutney songs in een nieuw jasje

De artiesten Sharwan Debie, Shai Man en Pienka Man zijn een samenwerking aangegaan voor het project Koyal Bina Bagiya Mashup. Sharwan Debie: “Het begon bij mijn 1e project genaamd “Tor Kahaniya” in combinatie met Mr Allright (The Beats) met mijn eigen geschreven song en daarna is het verder gegaan. Zodoende ben ik ook gaan werken aan een 2e project in combinatie met Shai Man (The Beats) en Pienka Man (Dance Machine). We hebben gekozen voor de songs “Koyal Bina Bagiya” die gezongen is door Ustaad Ramdew Chaitoe en Ramesh Chander Beharie en “Bagiya Mein Dahiya” gezongen door Kanchan. Het is ons gelukt om deze songs in een nieuw jasje te steken zodat men nog steeds van zulke liederen kan genieten. Het muzikale gedeelte is in orde gemaakt door Devin Beats  en visual is gedaan door Napster Pro Studio”. 

Sharwan Debie is begonnen in de muziekscene bij Dj Temptation en is tot heden deel van dat team. Hij heeft sinds zijn kinderjaren van zang gehouden.

“Zingen is mijn passie en ik ga uitsluitend voor muziekgenre Baithak Gana (Chutney nummers)  omdat mijn ouders ook liefhebbers van Baithak gana songs zijn, kortom ik ben ermee opgegroeid. Uiteraard zal ik voortgaan in de muziekscene en beloof ik meer projecten uit te brengen. Een bijzonder woord van dank gaat uit naar alle sponsoren, vrienden, familie en Devin Beats die voor zo een mooi en geweldig project heeft gezorgd”, aldus Debie in gesprek met Dagblad Suriname.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!