26 personen Covid-positief getest zondag uit 126 testen en weer drie patiënten aan virus overleden

Het Covid-virus heeft zondag 21 november voor een tweede achtereenvolgende dag drie patiënten het leven gekost, zo meldt het officiële Covid-19 dashboard op de website van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg, www.bogsuriname.com, zondagavond rond tien uur. Het aantal overleden personen aan Covid-19 bedraagt nu, sinds de aanvang van de Covid-pandemie medio maart 2020, 1.152.

26 Personen werden positief getest (dinsdag 72, woensdag 70, donderdag 54, vrijdag 54 en zaterdag 28) en volgens het dashboard zijn 4 patiënten zondag genezen verklaard. 126 Testen zijn uitgevoerd.

Op Intensive Care Units van de ziekenhuizen liggen zondag 12 patiënten en in totaal liggen 31 personen met het virus in een ziekenhuis, 6 minder dan zaterdag. De afgelopen dagen is er constante dalende lijn waar te nemen in het aantal ziekenhuis- en ICU-opnames.

De Covid-19 dashboard toont 21 november 6 personen in isolatie.

Het totaal aantal met Covid-19 besmette personen, sinds de uitbraak medio maart 2020, bedraagt nu 50.464.

PK

error: Kopiëren mag niet!