Buurtbewoner Ephraimzegen vraagt aandacht voor problemen

Een buurtbewoner van Ephraimzegen die tussen de Manasezegenweg en Goedezorgweg woont, heeft de redactie van Dagblad Suriname erop geattendeerd dat de weg waaraan hij woont in een zeer slechte staat verkeert. Het gaat volgens de bewoner om een weg die geen naam heeft, maar al 3 jaren bestaat. 

“Het is straks grote regentijd en er zijn zoveel gaten in de weg. Ze komen de weg niet eens egaliseren. De weg wordt in de regenperiode onbegaanbaar voor automobilisten en we kunnen onze auto’s ook niet langs de weg laten. De weg waar ook een bekende parlementariër E. Sampi (red. ABOP-Assembleelid Edgar Sampie) woont, wordt op tijd geëgaliseerd. Maar al ga je contact met hem opnemen, het zal niets opleveren.”

Ook geeft de bewoner te kennen, dat ze een stroomaansluiting hadden aangevraagd, maar dat men niets voor ze kan doen, omdat de weg geen openbare weg is (geen straatnaam heeft).

“We zouden graag willen dat onze weg voorzien wordt van elektriciteit. Ook willen we een beroep doen op het ministerie van Openbare Werken, om tenminste zand in de gaten van de weg te gooien. Want ook al wordt de weg geëgaliseerd, als het regent, zal de weg verslechterd raken. Het feit dat we hier water hebben, hebben we te danken aan meneer Marlon Oosterling (red. directeur van de Surinaamsche Waterleiding Maatschappij, SWM)”, aldus de bewoner.

SK

error: Kopiëren mag niet!