Geslaagde ChietSana bunkupserie

Het afgelopen weekend is de jaarlijkse ChietSana bunkupserie gehouden. Voorzitter ChietSana Foundation, Chietra Bahora, laat Dagblad Suriname weten, dat de opbrengst ten goede komt van de sociale projecten van ChietSana Foundation. Meestal is het een kindertehuis, maar de voorzitter geeft aan, dat er door de Covid-pandemie een paar projecten zijn komen stil te liggen en met de opbrengsten willen ze die toch afronden. Via social media zal meer informatie te volgen zijn over de projecten.  Men heeft twee zeer gezellige dagen gehad en alles is volgens de Covid-protocollen verlopen.

“Wwe hebben jullie zo gemist”, “ChietSana laat ons nooit in de steek”, “Jullie denken aan jullie medemens”, “Wij houden van jullie”, “Kom aub gauw terug”. Dit zijn slechts enkele reacties van de bezoekers.

De voorzitter geeft aan, dat de jaarlijkse ChietSana bunkupserie 2.5 jaar op zich heeft laten wachten door Covid. Het volledige team is ook niet meegekomen uit Nederland, waardoor het een extra uitdaging was om deze braderie te organiseren. Met behulp van haar team in Suriname en nieuwe vrijwilligers is het dan toch gelukt en door de opmerkingen van de bezoekers is het duidelijk dat men heel erg gesteld is op de ChietSana bunkupserie. “Deze woorden hebben ons zo goed gedaan”, zegt Chietra en met zijn allen hebben we ervoor gezorgd dat Bunkupserie 2021 is geslaagd.

Het is namelijk de enige organisatie die nog spullen verkoopt voor SRD 10. Chietra vindt de afsluiting van de jaarlijkse braderie altijd het leukst dan wordt in de laatste 5 minuten alles gratis weggegeven.

error: Kopiëren mag niet!