Van Bronckhorst bijna zeker de nieuwe trainer van de Glasgow Rangers

Rangers FC beslist woensdag 17 november wie de opvolger wordt van Steven Gerrard als hoofdtrainer. In Schotland weten ze al zeker dat Giovanni van Bronckhorst de meeste kans heeft voor de functie. De voormalig speler voerde in Londen een goed gesprek met technisch directeur Ross Wilson, aldus het AD. Maar, uit dit tweet-bericht van de club blijkt, dat de deal met Van Bronckhorst rond is:

De oud-speler van Feyenoord, RKC, Glasgow Rangers, Arsenal en Barcelona wil graag aan de slag in Glasgow en heeft een prima gevoel overgehouden aan de gesprekken met de Schotse topclub.

Omdat Steven Gerrard de volledige technische staf heeft meegenomen naar Aston Villa, moet Van Bronckorst bij een jawoord van Ross Wilson ook een volledige technische staf samenstellen. Zijn trouwe rechterhand Jean-Paul van Gastel werkt momenteel in China en lijkt niet meteen beschikbaar om in Glasgow aan de slag te gaan.

De kandidatuur van Frank Lampard zou voor een tweestrijd moeten zorgen in Schotland om de vacature van Gerrard, maar in Schotland zijn ze er van overtuigd dat Van Bronckhorst woensdagmiddag tot overeenstemming komt met Rangers.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: