Gouden huwelijk voor echtpaar Pawirodinomo-Tojosemito

Het echtpaar Pawirodinomo-Tojosemito heeft het feit mogen gedenken dat ze 50 jaar zijn getrouwd. Het Burger Informatie Centrum van het commissariaat Wanica Zuid-Oost laat via haar Facebookpagina weten, dat het echtpaar bezoek heeft gehad van districtssecretaris Stephen Dompig en de adjunct districtssecretarissen Revenna Sanches en Esther Radi die districtscommissaris Shafiek Goelaman vertegenwoordigden, de felicitaties overbrachten. De middelen die gepaard gaan bij zo’n jubileum worden overgemaakt op een bankrekeningnummer opgegeven door het echtpaar.

Echtgenoot Djoemadi Pawirodinomo is geboren op 13 april 1951 in het district Suriname. Hij komt uit een gezin van 4 zonen waarvan hij de oudste is. Hij bezocht de school te Paranam. Buschauffeur bij de route PDP was de start van zijn loopbaan. Hierna kreeg hij een baan aangeboden bij de Suralco op de afdeling LAB en Precitipation waar hij 32 jaren heeft gewerkt tot zijn pensionering.

Echtgenote Soekarnie Tojosemito is geboren op 15 maart 1954 in het district. Na het huwelijk was zij de motor achter het gezin.

Het echtpaar heeft zelf voor elkaar gekozen. De wederzijdse ouders werden op de hoogte gesteld. Na de kennismaking stapten zij in het huwelijksbootje. Het echtpaar is gezegend met 4 zonen. Daarnaast hebben zij 5 kleinkinderen. Enkele hoogtepunten in het leven van het echtpaar zijn het opzetten van hun eigen woning en buitenlandse reizen naar Nederland en Indonesië. De hedendaagse activiteiten van het echtpaar zijn het planten voor eigen gebruik en genieten van hun kleinkinderen. Het echtpaar belijdt het Moslim geloof en bezoekt de moskee geregeld.

error: Kopiëren mag niet!