Zanger Rohid Chedie en de muziekscene

‘Chutney Mashup’ op verzoek van vele’

De Surinaamse artiest Rohid Chedie zet voort in de muziekscene. Chedie heeft afgelopen vrijdag een ‘Chutney Mashup’ gelanceerd. Hiermee heeft hij nog een coversong op zijn naam staan. Het is een bestaande song, maar in een ander jasje. Rohid staat bekend voor het zingen van soul songs.

Hij heeft tal van projecten gedaan betreffende soul, love songs. Onder andere de cover songs Saansein Mashup, ‘Kyun Chupate Ho Man Ki Baat’ en ‘Tumhare Siwa Kuch Na’.

Dit keer heeft de artiest op verzoek van velen ervoor gekozen om een chutney song te doen. Voor dit project is er een samenwerking geweest met Devin Gobind (muzikale gedeelte) en GraphicStudio4. Hij vermeldt meteen erbij, dat muziekliefhebbers gereed mogen staan voor zijn aankomende Zouk Mix. De releasedatum is al ingepland en zal door de zanger worden bekend gemaakt. 

Rohid Chedie is al tien jaren actief bezig in de Surinaamse muziekscene. Hij is momenteel lid van muziekformatie Starzz Showband Suriname. Rohid heeft als doelstelling om meer songs te lanceren en uiteraard te komen met zijn eigen songs. Daarnaast zeker ook opkomende zangers motiveren.

“Aan al mijn fans, muziekliefhebbers wil ik het volgende meegeven. Dankjewel voor alle liefde, support. Het is als zanger een taak om de volgers te entertainen en blij te maken. Hedendaags is het een heel ander verhaal met de komst van de pandemie maar feit is dat ik een genieter ben van elk gekregen gelegenheid om op te treden.”

 (Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!