MMA-vechtster Paige VanZant in bikini op Instagram

De Amerikaanse MMA-vechtster Paige VanZant, vooral bekend van de UFC, deelt graag foto’s van haarzelf in bikini op haar social media pagina’s als Twitter en Instagram.

Naast de UFC was Paige VanZant ook actief in de Bare Knuckle Fighting Championship. 

“Vandaag geworsteld, maar geen foto gemaakt. Hier zijn enkele foto’s van mij ter vervanging. Yolo”, aldus Paige VanZant onder haar Instagram-post met een reeks foto’s in bikini. Uiteraard is de post massaal geliked en wordt ze bedolven door de positieve reacties.

Het is overigens, aldus manners.nl niet de eerste keer dat de UFC-vechter naast haar brute kracht ook haar frêle schoonheid toont op Instagram. Naast haar carrière in de Ultimate Fighting Championship is Paige VanZant ook model. Zo verscheen ze al meerdere malen in de jaarlijkse Swimsuit Issue van Sports Illustrated.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: