‘More Than Friends’ gezongen door Djonel

De Surinaamse artiest Djonel heeft met de nieuwste productie nog een lied op zijn naam staan. ‘More Than Friends’, zoals de titel al aangeeft, gaat over meer dan alleen vriendschap. Het onderwerp liefde wordt bezongen. De artiest maakt meteen bekend dat het lied behoort tot zijn aankomende album.

Het nummer is inmiddels te beluisteren en te bekijken via YouTube en streamingdiensten. Nelinio ‘Djonel’ Damenie is de zoon van bekende artiest wijlen Paulus Damenie. Hij begon op zijn 18e als soundengineer bij Pelé Sound, één van de bekendste sound teams in de ghetto. Hij zong ook in een aantal bandjes als backgroundzanger.

Hij staat bekend in de muziekscene als bassist, bandleider en soundengineer. Vandaag de dag is hij gegroeid tot general manager van Megavibesmusic. Verder heeft hij met zijn eigen muziekformatie Megavibes ook bekendheid verkregen. De band heeft tal van optredens op nationale en internationale podia achter de rug, zoals optredens in Frans-Guyana tijdens het Fête de la Musique, het Cayenne Reggae Festival, Kwaku Festival en het Reggae Lake Festival.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!