Politie heeft handen vol aan overtreders van de avondklok

De zogenoemde stootgroep van het Korps Politie Suriname heeft in de periode van woensdag 3 tot en met de vroege ochtend van maandag 8 november corrigerend en verbaliserend opgetreden, zo bericht het korps donderdagochtend 11 november.

In die periode is tijdens avondklok op verschillende wegen te Paramaribo een aantal personen staande gehouden. Daarbij hebben 82 personen een bestuurlijke boete gekregen. 

Verder werden op verschillende locaties wegcontroles gehouden, waarbij in totaal 228 voertuigen zijn gecontroleerd. 47 personen waarvan de autopapieren, waaronder het rijbewijs, niet in orde waren, hebben een snelrecht proces-verbaal opgelegd gekregen. Daarnaast werden in totaal 55 voertuigen doorzocht.

De overtreders van de avondklok werden onder andere beboet voor het niet in het bezit hebben van een rijbewijs (10), het voertuig niet te hebben verzekerd (3), voertuigen die niet ter herkeuring hebben aangeboden (21). In totaal werden 24 voertuigen weggesleept, waaronder 2 bromfietsen. 16 personen hebben hun opgelegde boete buiten proces afgehandeld.

Aan de Waterkant, het Fort Zeelandia, bardancings en huisfeestjes werden feestvierenden die de Covid-protocollen negeerden van de locaties verwijderd.

error: Kopiëren mag niet!