Notoire dief ‘Boos’ met hydrofoor onder de arm door burger in kraag gevat

De 54-jarige notoire dief M.M., meer bekend als ‘Boos’, werd maandagavond met een gestolen hydrofoor onder de armen door een burger aangehouden op het Doekhie project. Vervolgens werd de dief Mukesh met de hydrofoor overgedragen aan de politie van het bureau Uitvlugt, zo meldt het Korps Politie Suriname donderdag 11 november.

Deze verdachte bevond zich op het erf van een vrouw en liep naar de achterkant van het terrein. Hij sloeg vervolgens de sloten van een traliedeur kapot, ontkoppelde een hydrofoor en ging daarmee vandoor. De oplettende zwager van de vrouw, die op de hoek van de straat zat, had een goed overzicht naar de woning van de vrouw. Hij merkte dat M.M. een complete hydrofoor bij zich had en vond dit vreemd. Hij zette de achtervolging in en hield de verdachte staande.

De man gaf eerlijk toe waar hij de hydrofoor had gestolen waarop de politie werd ingeschakeld. De verdachte werd samen met de hydrofoor overgebracht naar het politiebureau.

M.M. die een notoire dief blijkt te zijn, werd na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld. De hydrofoor is inmiddels afgestaan aan de eigenaar.

error: Kopiëren mag niet!