Fietser zwaargewond na te zijn aangereden door auto – Automobilist niet in bezit rijbewijs

Het Korps Politie Suriname bericht donderdagochtend 11 november dat een automobilist zondag 7 november door de politie van het bureau Latour in verzekering is gesteld, nadat hij een fietser had aangereden op de Indira Gandhiweg.

Agenten, die na een melding van de aanrijding, naar de locatie gingen voor onderzoek, troffen de fietser zwaargewond op het wegdek aan. Per ontboden ambulance werd het slachtoffer afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij is ter verpleging opgenomen.

Onderzoek wees uit, dat de automobilist voor de aanrijding over de Indira Gandhiweg kwam vanuit de richting van de Latourweg en reed richting van de Saronbrug. Ter hoogte van de Aliweg kwam hij door tot nog toe onbekende reden op de rijhelft van de fietser die in tegengestelde richting reed.

De automobilist bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs en verkeerde niet onder invloed van alcohol. Hij werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij door de politie in verzekering gesteld. Het dossier ter zake zal voor verdere afhandeling worden opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

error: Kopiëren mag niet!