Leerjaar 9 te Sipaliwini start maandag 15 november

Een groep leerkrachten reist woensdag en donderdag af naar het binnenland om leerjaar 9 op maandag 15 november op te starten. De leerkrachten reizen af naar de nieuwe clustergebieden Drietabbetje, Grantatai, Goejaba, Godo, Dan, Gaakaba en Ligorio, zo bericht het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur, MinOWC.

Deze leerkrachten zullen samen werken met hun collega’s in de stad die ook leerjaar 9 verzorgen. Voor hun vertrek hadden ze een ontmoeting met de staf van MinOWC die belast is met de ontwikkeling in het binnenland (Task Force Binnenland). Tijdens deze gelegenheid sprak minister Marie Levens hun toe en bedankte de aanwezige leerkrachten voor hun welwillendheid om innovatief onderwijs te verzorgen.

Leerjaar 9 is in de overige districten al van start gegaan.

error: Kopiëren mag niet!