Echtpaar Oedjaghir-Sowdagar viert gouden huwelijk

Het echtpaar Oedjaghir-Sowdagar heeft het feit mogen gedenken dat ze 50 jaar is getrouwd. Het Burger Informatie Centrum van Commissariaat Wanica Zuid-Oost meldt, dat de districtssecretarissen Stephen Dompig Stephen en Ornette Druiventak en de adjunct districtssecretarissen Revenna Sanches en Lorraine Dompig die de districtscommissaris van Wanica Zuid-Oost Mohamed S. Goelaman vertegenwoordigden, hebben de felicitaties overgebracht.

Aan het jubilerende echtpaar werden een bloemstuk, een felicitatiekaart en een ingelijste foto overhandigd. Ook ontvangt het echtpaar een bedrag op een bankrekening.

Echtgenoot Mohanpersad Oedjaghir is geboren op 7 september 1952 in het voormalig district Suriname. Hij startte zijn loop baan bij het bedrijf Sujafi en werkte daar ongeveer 4 jaren. Hierna werkte hij als zelfstandige klusjesman voor derden. Daarnaast deed hij aan landbouw en verkocht landbouwproducten. Echtgenote Sabitridebie Sowdagar is geboren op 14 april 1954 in het district Paramaribo. Na het huwelijk had zij de zorg over het gezin.

Het huwelijk van het echtpaar is gearrangeerd. Na de kennismaking stapten zij in het huwelijk op 7 november 1971 in het district Suriname. Het echtpaar is gezegend met 3 dochters en 2 zonen. Daarnaast hebben zij 6 kleinkinderen en 1 achterkleinkind. De hedendaagse activiteit van het echtpaar is het planten voor eigen gebruik.

error: Kopiëren mag niet!