“Døtty Wine” is nieuwste song van B-Tune

B-Tune heeft zijn tweede zelfgeschreven single “Døtty Wine” uitgebracht. “Døtty Wine” is het tweede nummer in samenwerking dat B-Tune met zijn producer Stacey Grind heeft geschreven. De single is ontstaan door een grapje in de studio tijdens het opnemen van wat vocals.

Nadat de eerste zin in de studio was opgenomen, kreeg het nummer vorm en heeft producer Stacey Grind er wat extra saus op gegooid. Het nummer heet “Døtty Wine”, omdat je het op twee manieren kunt opvatten, namelijk op zijn Surinaams en op zijn Jamaicaans. Het betreft een heel ander nummer dan zijn voorgaande single “K’motto Gwe”. “Døtty Wine” is namelijk een echte clubbanger. 

B-Tune heeft een vraag aan de Surinaamse bevolking, “Gaan wij het succes van “K’motto Gwe” herhalen? Of overtreffen?” B-Tune geeft aan nog na te genieten van het succes van “K’motto Gwe” en is het Surinaams volk erg dankbaar voor de steun en liefde die hij krijgt, maar hij zegt ook dat het tijd is voor iets nieuws. Hij beschrijft de single als een saus dat bij elk gerecht past.

B-Tune is enorm trots op het behaalde resultaat en geniet vooral na van al het harde werk in de studio en alle positieve reacties die al zijn ontvangen. 

error: Kopiëren mag niet!