128 mensen Covid-positief getest maandag uit 711 uitgevoerde testen – Geen patiënten overleden aan virus

Het Covid-virus heeft maandag 8 november geen patiënten het leven gekost, zo meldt het officiële Covid-19 dashboard op de website van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg, www.bogsuriname.com, maandagavond rond tien uur. Het aantal overleden personen aan Covid-19 bedraagt nu, sinds de aanvang van de Covid-pandemie medio maart 2020, 1.117.

128 Personen werden positief getest (woensdag 105, donderdag 38, vrijdag 104, zaterdag 46 en zondag 52) en volgens het dashboard zijn geen patiënten maandag genezen verklaard. 711 Testen zijn uitgevoerd.

Op Intensive Care Units van de ziekenhuizen liggen maandag 19 patiënten en in totaal liggen 62 personen met het virus in een ziekenhuis. De afgelopen dagen is er een redelijk stabiele dalende lijn waar te nemen in het aantal ziekenhuisopnames, dat schommelde enige dagen rond de 70.

De Covid-19 dashboard toont 8 november geen personen in isolatie.

Het totaal aantal met Covid-19 besmette personen, sinds de uitbraak medio maart 2020, bedraagt nu 49.730

PK

error: Kopiëren mag niet!