NBA Laker-ster LeBron James mogelijk zeker een week uitgeschakeld door blessure

Lakers-ster LeBron James zou “minstens een week” uitgeschakeld kunnen zijn met een verrekking van de buikspier, volgens mensen die niet bevoegd zijn om in het openbaar over de kwestie te spreken.

James en de Lakers nemen een “voorzichtige” benadering met de 19-jarige veteraan, wetende dat de aanvaller “langer out zou kunnen zijn of eerder zou kunnen terugkeren.”

De Lakers hadden nog een eng moment toen Anthony Davis laat in het tweede kwart van de wedstrijd van donderdagavond tegen de Thunder in Staples Center een verstuikte rechterduim opliep. Maar Davis (29 punten, 18 rebounds) keerde terug om te spelen in het derde kwartaal, nadat hij zijn duim had laten verzorgen.

De Lakers kondigden aan dat James een gespannen rectus abdominis had en uit de wedstrijd zou zijn tegen Oklahoma City, maar er is geen tijdschema voor zijn terugkeer.

“Als LeBron uit is en hij wat tijd gaat missen, is er natuurlijk bezorgdheid”, zei Lakers-coach Frank Vogel voor de wedstrijd. “Hopelijk is dit iets dat minimaal is en hopelijk is hij snel terug.”

Vogel zei dat James ergens in het vierde kwart van de wedstrijd van dinsdagavond tegen de Houston Rockets geblesseerd raakte.

James speelde 36 minuten en 16 seconden en scoorde een team-high 30 punten. Hij scoorde 10 opeenvolgende punten in het begin van het vierde kwartaal.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: