Guadalajara, Mexico, organiseert WTA Finals

10 november – 17 november 2021 – De acht beste vrouwelijke tennissers ter wereld strijden tegen elkaar op de seizoensafsluitende WTA Finals. De Mexicaanse stad Guadalajara organiseert het toernooi voor de eerste keer, vanwege reisbeperkingen door Covid-19 in China, waardoor het toernooi niet in Shenzhen kan worden gespeeld, zoals oorspronkelijk gepland

Aryna Sabalenka voert de leiding bij de WTA Finals in Guadalajara, na de terugtrekking van wereldkampioen nummer 1 Ashleigh Barty. De kampioen van Madrid – die voor het eerst op het paradepaardje verschijnt – krijgt te maken met stevige tegenstand van een competitief veld, waaronder Roland Garros-winnaar Barbora Krejciková.

Karolína Plisková, Maria Sakkari, Iga Swiatek, Garbine Muguruza, Paula Badosa en Anett Kontaveit zijn de andere speelsters die zich hebben geplaatst voor de WTA Finals.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: