Ankita Lokhande stapt in december in het huwelijksbootje

De populaire televisiester Ankita Lokhande is helemaal klaar om in december in het huwelijksbootje te stappen met vriend Vicky Jain. Volgens de geruchten in de branche hebben Ankita en Vicky vanaf 12 december een driedaags extravagant feest gepland om hun verbintenis te vieren.

Een vriend die dicht bij het stel staat, deelde met de nieuwswebsite indianexpress.com dat terwijl de data vastliggen, Ankita en Vicky hun vrienden nog officieel moeten uitnodigen. “Tot nu toe zijn alleen heel naaste mensen op de hoogte gebracht van de bruiloft. Na enkele rituelen en puja-ceremonies worden de uitnodigingskaarten verstuurd. Aangezien ze allebei uit de stad komen, zal het huwelijksfeest in Mumbai zelf plaatsvinden”, voegde de vriend eraan toe.

Ankita Lokhande, die momenteel te zien is in de rol van Archana in Pavitra Rishta 2, gaf onlangs een glimp van haar sprankelende chemie met Vicky Jain in een video op sociale media. Ze is niet iemand die ervoor terugdeinst haar liefde te uiten. De actrice deelde een video van een Diwali-feest. Een video die de aandacht van fans trok, toont Ankita en Vicky die samen dansen. En al snel deelde het paar een gepassioneerde kus.

error: Kopiëren mag niet!