Release data extended edition van ‘The Caribbean Soca Chutney Summer Mixtape’ bekend

Dj Crazyneedle heeft weer een update voor alle fans en muziekliefhebbers. Anil Ramharakh laat het volgende aan Dagblad Suriname weten.

The Caribbean Soca Chutney Summer Mixtape heeft na de lancering binnen een tijdsbestek van een maand 100 k views. Weliswaar is er een technische fout opgetreden tijdens de lancering, waardoor niet de hele mixtape online staat. Zij hadden de optie om het te verwijderen en weer te uploaden, maar dan zouden zij het aantal views verlezen. Een productie van 15 minuten is rest nog, het team heeft besloten om het te maken tot een mix van een uur.

Voor The Caribbean Soca Chutney Summer Mixtape heeft Ramharakh heel veel complimenten gehad. De release van The Caribbean Soca Chutney Summer Mixtape – extended edition staat gepland voor vrijdag 5 november. Dit project betreft nummers van Trinidad, Guyana, Suriname en Nederland. Er is voor gekozen om de mixtape te lanceren via hetYouTube Channel van The West Indian Chutney Music. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!