Jules Fullington viert zijn 80e verjaardag

De populaire Surinaamse artiest Jules Fullington viert woensdag 3 november zijn 80e verjaardag. Hij is lid van het Mannenkoor Maranatha en zingt ook als gast in andere koren. Daarnaast is Fullington lid geweest van de Politiekapel als trombonist en zanger. Hij is ook leider geweest van Majorette Korps Suriname.

Fullington een artiest, legend, die continue bezig is in de muziekscene. Hij is zeker driemaal gedecoreerd door de president met de onderscheidingen goud, ridder en officier. E

nkele top momenten uit zijn carrière waren de volgende:

C:\Users\Gast\Downloads\Woe.03.11.2021\GB\Jules Fullintong 2.jpg

Tijdens de viering van 160 jaar Chinees Immigratie heeft hij een Chinees duet mogen zingen met een zangeres uit China, tijdens de receptie.

Jules Fullington zag het levenslicht op 3 november 1941 in Guyana. Maar hij woont in Suriname. Namens alle muziekliefhebbers, fans en directie en personeel van Dagblad Suriname, de felicitaties aan Jules Fullington. 

error: Kopiëren mag niet!