Album Dibali Happiness na 2 jaar – Bhadjans in een nieuw jasje

De muziekformatie Masti group en zangeres Ashna Changoer zijn weer een samenwerking aangegaan. Na 2 jaar presenteert het team weer een editie van het album Divali Happiness. Het gaat om acht divali, devotionele songs bij dit project. De titel, Divali Happiness staat voor: vreugde voor de samenleving vandaag morgen en elke dag.

De zang is verzorgd door de artiesten Surin Jagai, Akash Ramhit, Perwien Poedien en Ashna Changoer. Voor muziek is gezorgd door Masti Group.

Het doel van dit project is het volgende: Bhadjans (devotionele songs) zodanig in een nieuw jasje te brengen zodat het vooral de jongeren aantrekt.

“We hebben hetzelfde vanaf onze eerste cd als doel gehad en zijn enorm blij, dat we er 100% in geslaagd zijn. Als auto’s langs rijden rond divali en je iedereen het album luid hoort draaien dan kan je met trots zeggen, dat het goed ontvangen is. Vanwege de Covid-situatie hebben wij 2 jaar geen nieuwe edities gelanceerd, maar het team heeft kunnen merken dat men vraagt ernaar. Fans keken uit naar een nieuwe editie”, aldus Ashna Changoer in gesprek. met Dagblad Suriname.

(Khoesiaal P.) 

error: Kopiëren mag niet!