Het Surinaamse Rode Kruis manifesteert zich voorbeeldig

Vermeldenswaard is, dat het Surinaamse Rode Kruis en de Medische Zending Primary Health Care Suriname een Memorandum of Understanding (MOU) hebben getekend, waarin zij werkafspraken hebben vastgelegd om gezamenlijk activiteiten in het binnenland uit te voeren ter versterking van de inheemsen- en tribale gemeenschappen.

Het Rode Kruis zal de Medische Zending ondersteunen in haar vaccinatieprogramma. Daarnaast zal door middel van informatiesessies en training de mensen gezondheid- en veiligheid bewuster gemaakt worden.

EHBO-training

Het valt op, dat het Surinaamse Rode Kruis zich voorbeeldig manifesteert in de nationale strijd tegen Covid-19 en andere hinder veroorzaakt door natuur-tegenslag of ramp. Binnenkort zal van start worden gegaan met de zoveelste EHBO-training. De samenleving wordt opgeroepen om te leren hoe levensreddende handelingen plegen.

HD

error: Kopiëren mag niet!