SLM introduceert ‘SLM Spaarplan’ – Op reis met het ‘Spaarplan’

De SLM laat maandag in een communiqué weten, dat de luchtvaartmaatschappij per 1 november het ‘Spaarplan’ introduceert. Dit flexibel “spaarplan” geldt voor een ieder, woonachtig in Suriname, die graag op reis wil en daarvoor wil sparen.

“Surinam Airways is van mening, dat het aanbieden van dit nieuw product een uitkomst zal zijn voor velen. Toekomstige reizigers hebben de mogelijkheid om in vier termijnen renteloos en zonder extra kosten te sparen voor hun vakantie reis/bestemming met Surinam Airways en wel voor minimaal 1 en maximaal 8 personen per spaarplan. Het reizen kan vanuit Paramaribo naar alle SLM-destinaties. De klant kan gerust op vakantie gaan door “SLiM” een ticket te kopen”, aldus de SLM

Als extraatje biedt Surinam Airways aan de eerste honderd Spaarplan-reizigers, één extra gratis ruimbagage.

Voor meer informatie over het “Spaarplan”, kan contact gemaakt worden met één van de Surinam Airways Passageverkoop kantoren in Paramaribo of Nickerie, of via e-mail naar [email protected]

error: Kopiëren mag niet!