NPS installeert Advies- en Jongerenraad

De NPS heeft zondag een Adviesraad en een Jongerenraad geïnstalleerd. Partijvoorzitter Gregory Rusland zei, dat de afgelopen verkiezingen hebben aangetoond waar de NPS staat en dat de NPS beter kan. De partij kan een bijdrage leveren aan een beter Suriname. Daarvoor is nodig dat de NPS de kans krijgt.

Momenteel ziet de partij ook zaken gebeuren die niet helemaal in orde zijn. “Daarover trekken wij aan de bel”, zei Rusland. Voor de aankomende verkiezingen is het van belang, dat de structuren en de organisatie zodanig goed zijn ingericht dat men klaar is voor ‘de battleground’. “Daarom is de installatie van de twee structuren vandaag belangrijk.”

Nagegaan moet worden waar binnen de organisatie zaken anders moeten worden geregeld om het werk te doen.

RB

error: Kopiëren mag niet!